Kuivaa polttopuuta Etelä-pohjanmaan alueelle!

Valitse puut ja määrä, lähetä tilaus, toimitamme  puut sinulle. Helppoa.

Tietoa tilauksesta.

YLEISTÄ

Toimitamme klapeja Ilmajoki – Seinäjoki – Nurmo alueelle.

Minimi tilausmäärä irtotoimitukselle on 1,5 i-m3, säkeissä tai itse noutaen ei minimäärää ole. Suurin kertakuorma on 6 i-m3.

Toimitusmaksu 25 € / kuorma, irtona pihaan kipattuna Ilmajoki-Seinäjoki lähialueelle. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. 60 litran pikkusäkeille kotiinkuljetus sopimuksen mukaan.

Myös muualle Etelä-Pohjanmaan alueelle toimitetaan jolloin hintoihin sovitaan toimitusmaksu tapauskohtaisesti.

Tilauksen voi jättää tämän sivun tilauslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella.

Tilauksen saatuamme otamme sinuun yhteyttä, jolloin sovimme toimitukseen liittyvät yksityiskohdat.

POLTTOPUIDEN TOIMITUS

Ennen toimitusta otamme sinuun yhteyttä ja sovimme toimitusajasta. Polttopuut tuodaan pihalle, josta purku irtotavarana kippaamalla puut osoitettuun paikkaan. Ole hyvä ja merkitse kippauspaikka erehdysten välttämiseksi esim. sopivalla merkillä/opasteella. Voit varata paikalle suojapeitteen, jolla peitämme puut säältä suojaan.  Suunnittele kippauspaikka huolella.

MAKSUTAVAT

Maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla, Mobilepay mobiilimaksulla, käteisellä tai Klarna-laskulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi kirjallisesti sähköpostiimme tai puhelimitse. Emme vastaanota palautuksia joista ei ole sovittu etukäteen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä ilmoittamaamme palautusosoitteeseen. Tämän sivuston kautta tehtyihin tilauksiimme ei sisälly maksutonta palautusoikeutta. Sovittaessa voimme tilata noudon tuotteille asiakkaan pihasta. Tällöin asiakas hyväksyy palautuksesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Palautuksen jälkeen hyvitämme hinnasta tuotteen osuuden, hyvitys ei koske rahdin osuutta.

Puun lämpöarvot
Suomalaista työtä

Tästä tilaamaan laatuklapeja!